Smältlim

För förslutning av kapslar, kartonger och frysförpackningar, bokbinderier, filtertillverkning, etiketter, tejp, montagelimning samt sanitetsprodukter såsom blöjor och bindor.

Sortiment


Nordial är en pålitlig partner med ett brett sortiment av smältlim (hot melt) såsom; EVA, Polyolefin (Metalloscen) och tejplim. Produktserien NM Progress är ett högpresterande smältlim med den senaste teknologin för förpackningsapplikationer. NM Progress vinner mark och ökar stadigt i volym. Dess egenskaper med överlägsen vidhäftning på svåra ytor, högre termisk stabilitet, längre hållbarhet i grytan, trådar sig inte och därmed reducerar driftstopp, extremt låg densitet gör att limförbrukningen minskar avsevärt. NM Progress finns också som lågtempererat lim som appliceras vid låga 100°C vilket sänker energiförbrukningen.


Kundanpassad paketering

Vi erbjuder våra lim i form av pärlor, granulat och limkuddar beroende på våra kunders önskemål. Allt ifrån säckar om 15 kg, kartonger om 14, 15 och 18 kg, fatsmältare till storsäck med 500 kg till 1000 kg.

Applikationer Nordial erbjuder en väldefinierad produktkatalog för följande applikationer;
· Förslutning av kapslar
· Förslutning av kartonger
· Förslutning av frysförpackningar
· Sid- och rygglim till bokbinderier
· Filtertillverkning
· Etikettering
· Tejplim för permanent och avtagbart bruk
· Montagelimning
· Hygien och sanitetsprodukter såsom blöjor och bindor
· Möbelindustri (stoppning och beklädnad)
· Automotive

Kundanpassning
Nyutveckling av maskiner, produktutveckling, miljöstandardisering och statliga regleringar erbjuder nya utmaningar för limindustrin. I de fall där våra standardlim behöver kundanpassas kan vi bistå med att utveckla ett lim för vad som krävs enligt era specifika önskemål. Välkomna med era önskemål till oss, så ska vi se till att finna ett lim som gör jobbet!
Translate »